Tovább a költő, lendületes a szérum teszi a szempillák nő

A véletlen egyes esetekben ad a legcsodálatosabb felfedezés: a kezelés Után a Zöld Csillagok, néhány beteg volt, egyre sűrűbb, hosszabb szempillák. Mivel a gyógyszer prosztaglandin is használják, szépségápolási termékek, haj.

Sok nő úgy gondolja, a szempillák túl rövid, gyér

foto21Feszes, szép lengő, képződik, mint egy kis szelíd dobozok: Így akarnak a nők a szempillák. Azonban, amint az gyakran megesik az élet, a valóság néha a másik nyelvet beszél: Sok nő úgy gondolja, a szempillák túl rövid, gyér, vékony.

Ez ellen lehet tenni valamit: hasznos intézkedéseket az implantátum igazi hajszál akár Ragasztás mesterséges szempillák. Emellett egy másik módszer egyre jelenleg azonban fürdőszoba nők: az úgynevezett szempilla szérum.

Néhány merész által támogatott vékony hajszálakat vitaminok, ginseng kivonat, keratin, vagy Biotin. Mások ígéretet is, a növekedés pedig a Teljesség segítségével az aktív összetevő, jött a szemészet. Ez az úgynevezett prosztaglandinok.

“Gewebshormone, amelyeket-többek között-a kezelés a Zöld Csillagok” – magyarázza Erik Wölfel, orvos, szemészet Érdekel, Oroszország Látás a lézeres műtét. “Megfigyelhető volt, hogy a szempillák a betegek, akik kezeltek prosztaglandinok, erősebb lesz.”

A glaukóma kezelésére, mint a glaukóma úgynevezett egészségügyi, ez a hormon elősegíti az a tény, hogy széles csatornák, a szem folyadék. Lehet, csatorna vissza a szemen belüli nyomás csökken. Mellékhatása a fokozott szempilla növekedés kozmetikai ipar volt kénytelen gondolni. Így leleményes tudósok néhány éve indult a prosztaglandinok szempilla szérum használata, de módosított formában.

Ennek az az oka, kozmetikai határozat, amely felhívja világos határ között orvosi kozmetikai készítmények. Miután néhány kémiai Tüfteleien hormon lett végül zsírsavak, ami biztonságosan használható a kozmetikumokban.

Vár Uta Berger, ótvar belépés a Kölni, azonban arra figyelmeztet, mint más anyagok, hogy elrejtse a szérum néhány ilyen high-tech, beleértve az akrilát. “Ez az anyag leírása megtalálható a lakk, mert allergiás vagyok.” A mellékhatások is megfigyelték által szemészek, bár a kezelés a Zöld Csillagok, a prosztaglandinok. “Néhány beteg vezethet elszíneződés a szempillák vagy szemhéj” – magyarázza Erik Wölfel. “Változtatni a színét a iris volt megfigyelhető.”

Azok, akik választhatják, az ilyen ostor szérum lehet számítani, de valójában a legtöbb esetben egy hosszú, vastag szempillák – hatás jön adatok, gyakran egy kezelés tartós nyolc hét. Azonban a fogyasztók kell kezelni, ennek megfelelően óvatosak.

foto22

Ez különösen akkor szükséges, annak biztosítása érdekében, hogy a keverék kerül a szemébe. Amikor bőrpír, irritált bőrt, hogy tartsa többé értelme szérum, hogy vallomást. Sok optikusok javaslom éves ellenőrzési hosszabb ideig tartó használat során a kozmetikai termékek. “A végén ez az eszköz lehet, hogy csökkenti a belső feszültséget, ha ez lesz a szemem” – mondja Wölfel.

Akinek úgy tűnik, túl kockázatos, támaszkodjon a jó öreg szempillaspirál. Eközben, festék, különböző textúrák, hogy adja szempillák, attól függően, hogy a vágy, több hossza hatálya alá, vagy a hangerőt. “Az a fontos, hogy az ember használ, vastag szempillák kefék, amely boríthatja a finom szőrszálak a root tipp színes” – magyarázza sminkes, Peter Arnhem Berlinből. “Továbbá, a szemceruza ceruzával, vagy folyékony szemhéjtus alkalmazott közvetlenül az ostor sor, azt a benyomást kelti, nagyobb mennyiség.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.